EENdaagse retraite

Thema 'Schoonheid'

EENdaagse retraite

Thema 'Schoonheid'

'Van belemmeringen naar je authentieke zelfexpressie.' - Vlada

Meer ontdekken wie je werkelijk bent en jouw potentie optimaal bevrijden. Je heelt en transformeert blokkades en belemmerende overtuigingen en maakt ruimte voor dat wat jij verdient, voor dat wat jou blij maakt. Je ervaart snel meer rust en ontspanning, krijgt inzichten en inspiratie. Zo doende en ervarende ontstaat een handige houvast om jouw eerste of vervolgstappen te maken naar de manifestatie van jouw intentie.

Alles wordt helderder.

Ontdek wie je werkelijk bent en bevrijd jouw potentie.

“Een bijzondere en fijne dag wat begon met een introductie waarvan ik later op de dag de werkelijke uitkomst zou zien. Aan de hand van ademhalingsoefeningen en geleide visualisaties heb ik verder inzicht gekregen in aanwezige blokkades waar ik door het schilderen uiting aan kon geven. In de middag werd ik geconfronteerd met negatieve emoties waar Vlada mij op haar manier goed mee heeft geholpen waardoor ik de dag opgelucht kon afsluiten en ik weer een stap heb kunnen zetten in mijn ontwikkeling. Dank Vlada voor deze dag en je inspiratie.”  - Douwe

 

"Een bijzondere en fijne dag wat begon met een introductie waarvan ik later op de dag de werkelijke uitkomst zou zien. Aan de hand van ademoefeningen en geleide visualisaties heb ik verder inzicht gekregen in aanwezige blokkades waar ik door het schilderen uiting aan kon geven. In de middag werd ik geconfronteerd met negatieve emoties waar Vlada mij op haar manier goed mee heeft geholpen waardoor ik de dag opgelucht kon afsluiten en ik weer een stap heb kunnen zetten in mijn ontwikkeling. Dank Vlada voor deze dag en je inspiratie."

- Douwe

What IN it?

De Schoonheid, vanbinnen en vanbuiten

Loenen

Het programma voor 8 november:

Wat is voor jou de schoonheid?

En hoe reflecteren de binnen- en buitenwerelden met elkaar? Vooral in deze tijd van het jaar. De herfst.

Wat voor rol speelt onze adem in de verbinding van deze werelden?

Tijdens de wandeling in de bossen neem ik jou in deze ervaring mee. 

Ademoefeningen volgens de Methode Beter Ademen helpen ons om meer in verstilling te komen.

Vanuit deze stilte gaan wij op de verkenningstocht naar de schoonheid.

 

Een avond daarvoor al aanwezig zijn?

Een kort programma voor 7 november (aankomst om 17.00 uur) - voor en tijdens de avondmaaltijd - in gesprek over de schoonheid; aansluitend - avondprogramma, inclusief een buitenmeditatie.

Lees meer over mijn werkwijze, de Metta-morfose:

Vanuit het bekken_

Belevingen

Bram

 

Deze dag heeft mij bestendigheid van de rust in mij gegeven. Dat waar ik al lang naar toe werk werd heel duidelijk door de geleide meditaties.

Briljant deze dag inclusief het resultaat door de onrust heen.

- Bram

Angela

 

Ik heb geleerd dat je/ik vooral mijn gevoel mag volgen, uit je hoofd in je lijf, want daar zit je passie. Vlada heeft de dag rustig begeleid met goede aanwijzingen. De ademoefeningen waren fijn om helemaal in je lijf te zaken en te gronden.

Het schilderen/expressie vond ik heerlijk. Vanuit mijn gevoel uiting geven is nieuw, maar wel heel mooi om te doen. Smaakt naar meer.

- Angela

Diederik1

 

Ik vond het een heel bijzondere dag. Ik vond het heel waardevol om aandacht te hebben voor de verschillende gedachten die door mijn hoofd gaan en hier goed de tijd voor te nemen. ... Jij hebt mij hierbij als gids op een heel prettige manier begeleid en mij de tools gegeven om mijn gedachten en gevoelens te beschrijven of op een andere manier vorm te geven.

- Diederik

Waar?

‘t Zonnehuis,

Beekbergerweg 25

Loenen (Gld)

Een prachtige plek aan de rand van de bossen, waar je direct vanaf het terrein inloopt. Binnen een straal van 1 kilometer vind je o.a. een ashram, spiritueel centrum, Bhoeddistisch centrum, twee kerken en een waterval met bron. Verder is het er groen, erg groen!

Wil je alvast een indruk opdoen van de locatie, check de site (nog ‘under construction’ en alleen in het Engels) www.zonnehuis.nl

Wanneer?

INvestering

Neem mee:

8 november (9.00 - 17.00 uur)

Evt. aankomst op

7 november (17.00 uur)

Volgende keer:

12 december (17.00 uur) -

13 december (17.00 uur)

2021

De faciliteiten (maaltijden, koffie/thee, overnachting enz.) voor beide dagen betaal je rechtstreeks aan de airbnb van Het Retraitecentrum Zonnehuis.

Betaling voor mijn begeleiding: beide data (7 en 8 november) - € 70 euro; alleen 8 november - € 50 euro.

  • een fotocamera (of je smartphone als je deze niet hebt),
  • een schetsblok en (kleur)potloden,
  • een muziekinstrument (als je deze hebt),
  • een extra warm kledingstuk (warme sokken, trui) - het kan koud worden of door het energetisch werken of de onvoorspelbare buitentemperatuur van de maand november,
  • een paraplu (check de buienradar, voor het buitenprogramma).

Doe je oudere kleding aan die vies mag worden en waarin je je vrij kunt bewegen.

Meer informatie ontvang je via je email na inschrijving.

Ik ontvang jou graag op lokatie,

Ontvang op deze dag wat nodig voor jou is.