Expressie-cacao-vibes

Let your true vibes flow

in the heart-vibe of life.

Expressie-cacao-vibes

Let your true vibes flow

in the heart-vibe of life.

Expressie-vibes

met cacao-vibes

Cacao staat bekend als een hart-opener en helpt extra om je te verbinden met je eigen 'centrum' en meer in je lichaam te landen, de blokkerende controle los te laten. Zo kun je nog beter zien en ervaren wat er (al) is en in jouw proces speelt. Dus beter voelen en iets makkelijker bij een losgekomen stuk komen, die om aandacht vraagt.
De sessie op 25 oktober geef ik samen met Hester Happé. Zij zou haar passie voor cacao en cacao-vibes met ons delen.
Met deze pure ingredient - rauwe ceremoniele cacao - wek je (net als in andere Expressie-vibes) jouw expressie op.
Kom je gelijk bij een 'bliss' uit of ga je eerst door een herinnering heen die een emotie oproept? Of ga je door een emotie heen die een herinnering naar boven brengt?
In dit veilige veld kun je hier ruimte aan geven en datgene wat jou niet meer dient los te laten. Een metta-morfose ervaren, waar een oude belemmering mag transmutteren.
Na jouw inschrijving ontvang je extra informatie.

Lees meer over de inhoud en opbouw van Expressie-vibes-sessies:

cacaovibeskopie

Heb je vragen of direct inschrijven (vermeld daarbij 'Expressie-cacao-vibes op dd/mm/jj'):

Alle ingeplande sessies:

CACAO:

Cacao (“Theobroma Cacao”) werd voor het eerst gebruikt voor ceremoniële dranken door de Maya’s en de Azteken. Ze wisten dat Cacao hen kracht en energie gaf en zij noemden deze als het “voedsel van de goden”.
Dit was wel een privilege van de elite in die tijd.
Het ceremonieel drinken van cacao drank werd o. a. gebruikt bij bruiloften en was onderdeel van de doop ceremonie.
Later werd cacao ook als geneesmiddel gebruikt. Rauwe cacao bevat namelijk heel veel anti-oxidanten, magnesium, zink en ijzer en stoffen die geassocieerd worden met een gevoel van verliefdheid, bliss en verbinding. Het hoge gehalte aan magnesium laat spieren en bindweefsel ontspannen. En het stimulerende effect van cacao wordt veroorzaakt door theobromine dat een vergelijkbaar, zij het minder, stimulerend effect heeft als cafeïne.
Ook het sjamanisme kent het gebruik van cacao in plant medicine rituelen. Cacao als plant-medicijn neemt je niet mee op haar reis, zoals bijvoorbeeld Ayahuasca of San Pedro, maar ze faciliteert jouw eigen reis. Het laat zien wat er al is, geeft je wat je op dat moment nodig hebt.

Locatie en INvestering:

Het adres van de locatie (in Zwolle) krijg je na jouw inschrijving toegestuurd.

25 oktober, 15-17.30 uur

€ 40,- deelname op fysieke lokatie.

Gezien de maatregelen, maximaal 6 personen.

Er is genoeg ruimte, gerekend op 1,5 meter en deze ruimte is voldoende geventileerd.

The last but not least, er is geen afstand voor de positieve vibes, zelfs als je besluit deze sessie toch online en met jouw eigen kopje cacao mee te volgen. € 25, - voor een Zoom-deelname.

Hester

"Ik heb een hele grote liefde voor chocolade. Deze liefde kreeg een hele nieuwe dimensie in de zomer van 2016 waarin ik voor het eerst kennis maakte met de Spirit van Cacao. Deze liet mij weer ervaren wat verbinding met anderen te maken is, vanuit een open hart. Cacao bleef op mijn pad komen en liet mij kennis maken met verschillende krachten ervan. Sinds die eerste ervaring was er het verlangen om cacao ceremonies zelf te kunnen delen. Door deze liefdevolle intentie kwam het afgelopen jaar de mogelijkheid om meer over ceremoniële cacao te leren. De komende tijd zal ik mijn liefde voor cacao en de kracht van cacao met steeds meer mensen gaan delen."

- Hester Happé