Vibes

INdividueel, INgroep, INcorporate

Samen naar de positieve vibes en de authentieke zelfexpressie.

INdividueel

trajecten

Individuele trajecten naar de authentieke zelfexpressie.

Vind hier een optie, die bij jouw intentie en hogere doel past. Om meer helderheid voor jouw keuze te maken, plannen wij een kennismakingsgesprek.

Voelt het voor ons beiden goed om deze innerlijke reis aan te gaan, kijken wij samen wat nodig is om eerste stappen hierin te zetten. Heb je genoeg aan wekelijkse of maandelijkse sessies, of is het nu de tijd om een 'deeper dive' te nemen naar dat wat om aandacht vraagt.

INgroep

sessies, retraites

Groepstrajecten naar de authentieke zelfexpressie, het volledig Zijn. En de transformatieve Metta-Morfose geeft jou een liefdevolle houvast.

Zo, naast verstilling en beweging in dit proces spreek je op een creatieve en speelse manier jouw onderbewuste aan.

Het zijn Expressie-vibes, Zoom-vibes en retraites.Vind een optie, die bij jouw intentie en hogere doel past. Je kunt altijd een kennismakingsgesprek aanvragen om een keuze te maken die bij jou het beste op dit moment past.

In co-creatie naar een volledig(er) potentieel.

INcorporate

trainingen, trajecten

Beeld-reflectie-trajecten voor (project)teams naar innovatieve resultaten en verbindende communicatie.

Vruchtbare projecten en trajecten vragen altijd om een wijze begeleiding naar het hogere doel daarvan. Het team mag dan vanuit de verbinding in de creativiteit komen, los komen van de vaste stramienen om een innovatieve oplossing zichtbaar te maken en te manifesteren.

Een wenselijke vorm bespreken wij in ons verkenningsgesprek.

Een traject kan samengesteld worden vanuit creatieve sessies, visuele reflecties / visuals, individuele coaching, teamretraites.

Naar behoefte van het team visueel te leren communiceren, geef ik een training Beeldreflectie.