VIJFdaagse retraite

Volledig

VIJFdaagse retraite

Volledig

'Van belemmeringen naar je authentieke zelfexpressie.' - Vlada

Meer ontdekken wie je werkelijk bent en jouw potentie optimaal bevrijden. Je heelt en transformeert blokkades en belemmerende overtuigingen en maakt ruimte voor dat wat jij verdient, voor dat wat jou blij maakt. Je ervaart snel meer rust en ontspanning, krijgt inzichten en inspiratie. Zo doende en ervarende ontstaat een handige houvast om jouw eerste of vervolgstappen te maken naar de manifestatie van jouw intentie.

Alles wordt helderder.

Ontdek wie je werkelijk bent en bevrijd jouw potentie.

“Een bijzondere en fijne dag wat begon met een introductie waarvan ik later op de dag de werkelijke uitkomst zou zien. Aan de hand van ademhalingsoefeningen en geleide visualisaties heb ik verder inzicht gekregen in aanwezige blokkades waar ik door het schilderen uiting aan kon geven. In de middag werd ik geconfronteerd met negatieve emoties waar Vlada mij op haar manier goed mee heeft geholpen waardoor ik de dag opgelucht kon afsluiten en ik weer een stap heb kunnen zetten in mijn ontwikkeling. Dank Vlada voor deze dag en je inspiratie.”  - Douwe

 

"Een bijzondere en fijne dag wat begon met een introductie waarvan ik later op de dag de werkelijke uitkomst zou zien. Aan de hand van ademoefeningen en geleide visualisaties heb ik verder inzicht gekregen in aanwezige blokkades waar ik door het schilderen uiting aan kon geven. In de middag werd ik geconfronteerd met negatieve emoties waar Vlada mij op haar manier goed mee heeft geholpen waardoor ik de dag opgelucht kon afsluiten en ik weer een stap heb kunnen zetten in mijn ontwikkeling. Dank Vlada voor deze dag en je inspiratie."

- Douwe

What IN it?

Beweging en verdieping

Verstilling en geluid

Waar alles gezien

en gehoord mag worden

Met alles Zijn

Zet al jouw zintuigen open in het programma van deze dag.

Het zorgt ervoor dat je vanuit je hoofd meer naar jouw lichaam zou zakken om optimaal aanwezig te zijn.

Vanuit deze gronding, speels toch verdiepend maak je een innerlijke reis. Verrijk en bevrijd jezelf met nieuwe inzichten, transformatie, healing en bewustwording.

Naast visualisatie- en ademoefeningen neem ik jou mee naar de artistieke dimensies. Wat zou het zijn? Gooi jouw fantasie los en geef jezelf aan dit creatief proces over 😉

Geniet van alle momenten die jouw ogen laten glinsteren.

Lees meer over mijn werkwijze, de Metta-morfose:

Belevingen

Bram

 

Deze dag heeft mij bestendigheid van de rust in mij gegeven. Dat waar ik al lang naar toe werk werd heel duidelijk door de geleide meditaties.

Briljant deze dag inclusief het resultaat door de onrust heen.

- Bram

Angela

 

Ik heb geleerd dat je/ik vooral mijn gevoel mag volgen, uit je hoofd in je lijf, want daar zit je passie. Vlada heeft de dag rustig begeleid met goede aanwijzingen. De ademoefeningen waren fijn om helemaal in je lijf te zaken en te gronden.

Het schilderen/expressie vond ik heerlijk. Vanuit mijn gevoel uiting geven is nieuw, maar wel heel mooi om te doen. Smaakt naar meer.

- Angela

Diederik1

 

Ik vond het een heel bijzondere dag. Ik vond het heel waardevol om aandacht te hebben voor de verschillende gedachten die door mijn hoofd gaan en hier goed de tijd voor te nemen. ... Jij hebt mij hierbij als gids op een heel prettige manier begeleid en mij de tools gegeven om mijn gedachten en gevoelens te beschrijven of op een andere manier vorm te geven.

- Diederik

Waar?

‘t Zonnehuis,

Beekbergerweg 25

Loenen (Gld)

Een prachtige plek aan de rand van de bossen, waar je direct vanaf het terrein inloopt. Binnen een straal van 1 kilometer vind je o.a. een ashram, spiritueel centrum, Bhoeddistisch centrum, twee kerken en een waterval met bron. Verder is het er groen, erg groen!

Wil je alvast een indruk opdoen van de locatie, check de site (nog ‘under construction’ en alleen in het Engels) www.zonnehuis.nl

Wanneer?

22 - 26 februari 2021

Het programma varieert per dag, de basis:

22 februari:

9.00 uur Ontvangst

10.00 uur Programma

13.00 uur Lunch

17.30 uur Programma

18.30 uur (Vegetarische) Avondmaaltijd

20.00 uur Programma (expressie vibes / ademoefening & meditatie)

23-25 februari:

7.00 uur Opstaan

7.30 uur (Actieve) meditatie

10.00 uur Programma

13.00 uur Lunch

17.30 uur Programma

18.30 uur (Vegetarische) Avondmaaltijd

20.00 uur Programma (expressie vibes / ademoefening & meditatie)

26 februari:

7.00 uur Opstaan

7.30 uur Ademoefening & meditatie

9.00 uur Ontbijt

10.00 uur Programma

13.00 uur Lunch

14.00 uur Programma

17.30 uur Afsluiting

 

INvestering:

Naar draagkracht: € 825,- | € 975,-

Wat meenemen:

Muziekinstrument(en), als je deze hebt (niet per se).

Doe je oudere kleding aan die vies mag worden en waarin je je vrij kunt bewegen. Eventueel beschermende kledingstuk mee - het zou kunnen dat de vlekken niet afgaan.

Extra warme kleren (warme sokken, trui, winterjas, wandelschoenen) - het kan koud worden of door het energetisch werken (binnen) of de onvoorspelbare buitentemperatuur van de winter (buiten).

Een paraplu.

Overige aanwijzingen ontvang je per email.

 

Ik ontvang jou graag op lokatie,

Ontvang op deze week wat nodig voor jou is.