sound as medicine klankreis klank adem geleide visualisatie

‘Heling en integratie van de vrijgekomen energie

Sound as medicine retraite dagretraite Visualisatie ademwerk klank klankreis

Deze klankreis wordt verzorgd door Vlada Lisinenko en Gerrit Snellenburg.

Laat de klank je meenemen op reis

De klankreis met helende geleide visualisatie, ademwerk en klank,  inspelend op de heling en integratie van de vrijgekomen energie.

  • Ervaar de gronding via ‘Breath as Medicine’, 
  • Geniet van je innerlijke reis
  • Ontvang essentiële boodschappen van je innerlijke stem. 

Als je de dagretraite van Vlada eerder deze dag gevolgd hebt (Breakthrough), kun je je intentie verder verdiepen en integreren.

'Explore Sound as Medicine'

sound as medicine sound bathing

Aanvang

Inloop vanaf 18.30 uur, om 19.00 uur sluiten de deuren.

Einde avond: 21.30 uur (hou rekening met eventuele kleine uitloop)

Kosten

Na de aanmelding ontvang je een betalingsverzoek voor de entree van €45,- incl. BTW. Dit is inclusief thee, water en wat lekkers.

Aanmelden voor deze klankreis:

Aanmelding is pas definitief na bevestiging (het kan zijn dat bij aanmelding het net vol is).
Er zijn maximaal 30 plekken beschikbaar.

Klankreis locatie:

De Rosse, Bathmen

Deze klankreis wordt gegeven bij Trainingscentrum De Rosse in Bathmen, een fantastische locatie in het groene hart van Salland (Overijssel).

Bezoek aan De Rosse wordt vaak gezien als een ‘dagje uit’, even weg van de dagelijkse bezigheden of van de werkplek, het levert u eenvoudigweg een gevoel van vrijheid op!

Adres De Rosse:

Blankenadijk 2, 7437PP Bathmen, derosse.nl

rosse3
rosse2

Begeleiding:

Gerrit Snellenburg

Gerrit Snellenburg

"Om verder te komen is het soms nodig om helemaal tot stilstand te komen, jezelf te herontdekken, verborgen emoties te herkennen, te erkennen en te voelen en te uiten, zodat onze levensenergie weer gaat stromen en je weer in beweging kunt komen".

Gerrit was van jongs af aan geïnteresseerd in het bovennatuurlijke. Hij beoefende vele jaren meditatie, volgde retraites bij diverse boeddhistische centra, maar ook opleidingen op het gebied van energie. Het scherpte zijn intuïtie en energetisch werken aan.

Om enkele opleidingen te noemen: klankmasseur bij Peter Hess®, ademhalingscursussen, Reiki, NLP en de Shamanic Practitioner opleiding.

Vanuit Sjamanistisch oogpunt kan hij bijvoorbeeld helpen bij het ontdekken van een krachtdier, of bij het onderzoeken van een patroon dat dezelfde problemen veroorzaakt.

Ontdek meer over Gerrit en zijn klankreizen op zijn website Klankresonantie Zwolle

breath as medicine

Vlada Lisinenko

“Beauty heals the world”.

Vlada Lisinenko begeleidt vanuit haar creatieve geest en passie. Zij is de oprichter en auteur van transformatieve vormen en oefeningen (geleide visualisaties, Art as Medicine, Beauty as Medicine, Breath as Medicine, Metta-Morfose, Doodling Alchemy, Beeldreflectie), waaronder ‘Het Rozijntje’ (bekend vanuit de mindfulness). Haar spiritueel tocht is begonnen in de puberteit in haar geboortestad Kiev. Naast haar zelfstandige ontwikkeling vol contemplatie, filosofie, dans, muziek, poezie en kunst leerde ze Buteyko ademtechniek, transmeditaties en diep energetisch werk afkomstig vanuit Tibet (doorontwikkeld door Kalinauskas). ...

Lees meer over Vlada 

Aanmelden voor deze klankreis:

Sound as medicine retraite dagretraite Visualisatie ademwerk klank klankreis

Optioneel:

Er zijn ook andere activiteiten en retraites, georganiseerd door Vlada of in de samenwerking met Gerrit Snellenburg (‘Breakthrough’ dagretraite en ‘Sound as Medicine’ dagretraite). Combineer meerdere activiteiten en vermeld dit tijdens jouw aanmelding.

Overnachten?

Er zijn voldoende gelegenheden voor de boeking van een B&B in de buurt van de lokatie. Vraag naar de mogelijkheden als je dan zelf niet uitkomt.

Sowieso is het aan te raden om geen drukke activiteiten rondom deze events te plannen en zo mogelijk een tijd in de natuur doorbrengen. Mijn advies is dan ook om in de avond daarvoor en ook na de activiteit geen alcohol te drinken.

Geniet juist na van jouw natuurlijke vibes en laat ze tot al je cellen doordringen.

Sound as medicine retraite dagretraite Visualisatie ademwerk klank klankreis