Vladyslava empowers people by opening of their human potential and authentic self-expression (Metta-Morphosis). Teams join her visual journeys (Bildreflektion / Beeldreflectie).

Ontmoet Vlada

vlada trainer coach

Human Potential Coaching, workshops en retraites in Nederland en Zweden •

Sound as Medicine, Breath as Medicine, Art as Medicine, Breakthrough

'Human Potential'

Als Human Potential coach en trainer begeleid ik vanuit mijn creatieve geest en passie. Ik ben de oprichter en auteur van transformatieve vormen en oefeningen (geleide visualisaties, Art as Medicine, Beauty as Medicine, Breath as Medicine, Metta-Morfose), waaronder ‘Het Rozijntje’ (bekend vanuit de mindfulness).

Mijn spiritueel tocht is begonnen in de puberteit in mijn geboortestad Kiev. In mijn jonge jaren, naast mijn zelfstandige ontwikkeling vol contemplatie, filosofie, dans, muziek, poezie en kunst leerde ik Buteyko ademtechniek, trans-meditaties en diep energetisch werk afkomstig vanuit Tibet (doorontwikkeld door Kalinauskas).

In Nederland, ondanks mijn universitaire studie Telecommunicatie, koos ik om mijn passie te volgen in grafisch design en illustratie. Algauw aan het begin van mijn ondernemerschap combineerde ik dit in mijn werk van coach en trainer.
Mijn ontwikkelingspad vervolgde ik zowel zelfstandig als via opleidingen, trainingen en retraites.

In mijn begeleiding via coaching en retraites combineer ik eigen tools met de Methode Beter Ademen, (quantum)hypnose, regressie, reïncarnatie en het protocoolwerk vanuit Altazar Mystery school.

De laatste 1,5 jaar woon ik in Zweden, waar ik midden in de natuur verdiep, coach, creëer en schrijf. Ik ontvang hier mensen voor retraites en andere events, gebaseerd op persoonlijke ontwikkeling.

Ik ben open om te (her)verbinden met mensen die impact (willen) maken, die een (extra) zet in de rug willen krijgen, naar binnen of in de juiste richting.

About Vladyslava

"Het feit dat we vele malen meer aankunnen dan we ons voorstellen, is mij gegeven met moedermelk", - Vlada