sound as medicine dagretraite

‘Herstel de natuurlijke connectie in je lichaam.'

Activatie & Flow

Sound as medicine retraite dagretraite Visualisatie ademwerk klank klankreis

Eendaagse retraite gefaciliteerd door Vlada Lisinenko en Gerrit Snellenburg.

Wat fluistert je innerlijke stem?

Via de verschillende vormen van adem, meditaties, geleide visualisaties en klak kun je meer ontspannen om oud balast te laten gaan.

  • Je krijgt de ruimte om dat waar te nemen wat nu speelt in jouw leven. 
  • Doorgronden, wat overschaduwt je ware essentie. 
  • Loskoppelen van dat wat jou niet meer dient. 
  • Een (diepere) verbinding maken met jouw onderbewuste, je intuitie. 
  • De ruimte te maken in jouw lichaam, je energetisch veld, in je hoofd.

Je hebt geen ervaring nodig om deze retraite te kunnen volgen. Met behulp van de oefeningen komen we zo steeds verder tot ontspanning en jouw intentie.

Tussen de middag is er een verzorgde vegetarische/ veganistische lunch.

Inspireer jezelf met je (inner) stem, die beter en meer weet dan je mind.

Ontdek de medicinale kracht van de klank.

'Explore Sound as Medicine'

Programma Dagretraite

09.30 Aankomen
10.00 Welkom & start programma
11.45 Korte pauze

13.00 Lunch

14.00 Verdieping adem & klank
15.45 Korte pauze
16.00 Integratie
17.00 Afsluiting met thee en fruit

sound as medicine sound bathing

Retraite locatie:

De Rosse, Bathmen

Deze retraite wordt gegeven bij Trainingscentrum De Rosse in Bathmen, een fantastische locatie in het groene hart van Salland (Overijssel).

Bezoek aan De Rosse wordt vaak gezien als een ‘dagje uit’, even weg van de dagelijkse bezigheden of van de werkplek, het levert u eenvoudigweg een gevoel van vrijheid op!

Adres De Rosse:

Blankenadijk 2, 7437PP Bathmen, derosse.nl

rosse3
rosse2

Begeleiding:

Gerrit Snellenburg

Gerrit Snellenburg

"Om verder te komen is het soms nodig om helemaal tot stilstand te komen, jezelf te herontdekken, verborgen emoties te herkennen, te erkennen en te voelen en te uiten, zodat onze levensenergie weer gaat stromen en je weer in beweging kunt komen".

Gerrit was van jongs af aan geïnteresseerd in het bovennatuurlijke. Hij beoefende vele jaren meditatie, volgde retraites bij diverse boeddhistische centra, maar ook opleidingen op het gebied van energie. Het scherpte zijn intuïtie en energetisch werken aan.

Om enkele opleidingen te noemen: klankmasseur bij Peter Hess®, ademhalingscursussen, Reiki, NLP en de Shamanic Practitioner opleiding.

Vanuit Sjamanistisch oogpunt kan hij bijvoorbeeld helpen bij het ontdekken van een krachtdier, of bij het onderzoeken van een patroon dat dezelfde problemen veroorzaakt.

Ontdek meer over Gerrit en zijn klankreizen op zijn website Klankresonantie Zwolle

breath as medicine

Vlada Lisinenko

“Beauty heals the world”.

Vlada Lisinenko begeleidt vanuit haar creatieve geest en passie. Zij is de oprichter en auteur van transformatieve vormen en oefeningen (geleide visualisaties, Art as Medicine, Beauty as Medicine, Breath as Medicine, Metta-Morfose, Doodling Alchemy, Beeldreflectie), waaronder ‘Het Rozijntje’ (bekend vanuit de mindfulness). Haar spiritueel tocht is begonnen in de puberteit in haar geboortestad Kiev. Naast haar zelfstandige ontwikkeling vol contemplatie, filosofie, dans, muziek, poezie en kunst leerde ze Buteyko ademtechniek, transmeditaties en diep energetisch werk afkomstig vanuit Tibet (doorontwikkeld door Kalinauskas). ...

Lees meer over Vlada 

Kosten retraite:

De kosten voor deze Dagretraite zijn €150,- per persoon (incl. 21% BTW). Dit is inclusief thee en vegetarische/ veganistische lunch.

 

sound as medicine

Aanmelden voor deze retraite:

Sound as medicine retraite dagretraite Visualisatie ademwerk klank klankreis

Optioneel:

Er zijn ook andere activiteiten en retraites, georganiseerd door Vlada of in de samenwerking met Gerrit Snellenburg (‘Breakthrough’ dagretraite en ‘Sound as Medicine’ klankreis). Combineer meerdere activiteiten en vermeld dit tijdens jouw aanmelding.

Overnachten?

Er zijn voldoende gelegenheden voor de boeking van een B&B in de buurt van de lokatie. Vraag naar de mogelijkheden als je dan zelf niet uitkomt.

Sound as medicine retraite dagretraite Visualisatie ademwerk klank klankreis